Några veckor kvar…

10km det är vad jag sprang idag..i otroligt lugnt och harmoniskt tempo.
Efter 5km fick ja stanna för att gå i uppförsbacken och då kom den förbannade hostan. Jag hostade så ja höll på att spy. Inälvorna i magen dom gjorde volter..men efter en stund lugnade allt sig och jag kunde fortsätta.

Under en veckas tid har jag inte rört på mig mer än vad jag behöver. Jag har inte lyft en enda vikt på gymmet eller ett tagit ett enda löpsteg. Varför?! Jo för att något som heter förkylning bjöd in sig hos mig. Det är aldrig välkommet och det var inte välkommet nu heller. Men ja lyssnade på kroppen och som ni läste innan, inte förrens idag söndag en vecka efter kan jag ta mina första löpsteg.

Imon börjar jag min träning som vanligt igen och siktar vidare mot mitt mål. Med så få träningsveckor kvar gäller det bara att fortsätta göra mitt bästa och jobba på löpningen och det mentala.

Nu från det ena till det andra:
Idag då när ja var ute och sprang och ja var tvungen att stanna för att gå en bit och hostan satte igång och  gjorde så att ja nästan spydde och allt i magen vändes runt, ja då tänkte jag att om sådär 3 veckor så kommer ja må sådär fast mycket  värre. Å nu kommer många som inte springer ultra tycka att jag är dum i huvudet men det är fritt att tycka vad man vill.
Men jag längtar efter den känslan. Och allt annat som kommer med dessa 24-h som väntar.
Jag ser fram emot att kämpa, att ta mig igenom svackorna, att blockera bort smärtan, att känna hur jag och löpningen blir ett, hur jag timme efter timme springer å springer tillsammans med massa andra löpare. Jag ser fram emot att göra denna resan inom mig själv och med alla andra som kommer att delta. Jag är så medveten om att ja kommer må illa och att allt kommer att vändas ut å in i magen på mig..men det är en bagatell i slutändan. För då har jag förhoppningsvis nåt mitt mål…och då är det värt det. om inte annat..så blir man alltid en erfarenhet rikare;)

Nu ska ja ladda mina små batterier för att orka göra mitt bästa imon och även framöver när klockan ringer och det är dags att göra det som krävs för att utvecklas.

Dags att ge gärnet med bara några träningsveckor kvar..och snart kan nedräkningen börja.

image

Hoppas jag är såhär glad imon när klockan ringer;)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *