Bearbetar (6-dagars)

Vid många tidpunkter av stillsamhet försöker jag blicka tillbaka på det som var för några veckor sedan. Det var 25 dagar sedan jag stog vid startlinjen och 18dagar sedan jag stannade då stoppskottet skjöts.  Jag försöker minnas så gott jag kan och ibland påminna mig själv om att allt var verklighet. Jag har försökt och försöker dela upp loppet i bitar men kämpar så med att minnas. Mycket är som en blurr medans annat är klart som en molnfri himmel.

Det stör mig lite att jag måste kämpa med att minnas men det kanske kommer lite längre fram, vem vet.

Livet är och känns annorlunda nu. Nu efter det hela känns det som att jag under denna perioden var borta, som att jag inte befann mig på vår jord. Det låter så flummigt men jag har så svårt att ta på att jag faktiskt har gjort det här. Precis som en person skrev till mig det är en enda stor parantes i mitt liv.

Det känns som att detta var överväldigande för mig, så enormt stort för mig att uppleva detta att jag på något sätt fortfarande står  överraskad med gapande mun..som att wow har jag gjort detta, har jag verkligen genomgått denna resan?!

Jag tror jag börjar såhär, det kommer falla på plats allting annat och jag skall försöka få ner så mycket som möjligt i text för att dela med mig men också för att försöka förstå själv.

Jag skall försöka slå upp dörrarna till det som hänt men tillsvidare börjar vi med detta och lite bilder från första dagarna på plats.

Jag och G var på plats i Ungern 2dagar innan start för att i lugn och ro komma tillrätta och hinna slappna av. Mycket bra beslut enligt mig själv.

On the way to Hungary

För mig är det viktigt med ordning och reda för att kunna slappna av. Därav uppdelningen av kläder.

Efter loppet insåg jag att jag inte behövde allt jag hade med mig. Men det gäller att vara förbered för allt speciellt då det var första gången.

Vår fina stuga

Wonderful place

Pasta party

Dagen innan starten bjöds det på pasta. Det var en gråmulen regnig dag men känslan var mysig och härlig.

Jag tror jag stoppar här och fortsätter sedan. Då går jag vidare och delar med mig av allt som jag kan komma att minnas gällande förberedelser och lopp.

 

Hej!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *