Linde 6-timmars

Detta blir 3:e gången jag ger detta inlägget ett försök. Precis efter varje gång jag skrivit det och skall publicera det så har det försvunnit.  😕

Jag tänkte bjuda på lite bilder från helgens bravader och försöka hålla mig någorlunda kort när det gäller texten.

Det var min spontanitet och suget efter att springa som tog mig och 3 grabbar till Lindesberg denna helg. Det hela planerades ganska snabbt och så helt plötsligt var vi på plats.

image

image

Miguel var en av grabbarna och den enda av dom som sprang. De andra 2 var supportrar och såg till att vi fick det vi skulle. Miguel debuterade i Ultra och skulle därmed bli av med oskulden.

image

image

Efter att vi kommit fram vandrade vi runt lite och såg oss omkring. Det var gångavstånd till allt och det var lugnt och skönt. Dessa bilder är tagna nedanför Stadshotellet i Lindesberg där vi bodde.

image

Efter ett litet tag var det dags att fylla på med mat. Vi åt på Cafè Oscar som tillhörde hotellet. Vi beställde in huset pyttipanna i egen version. Jag vill helst inte äta saker som magen inte är van vid dagen innan lopp. Men efter lite justeringar så slank allt ner i magen.

image

image

image

Med mig hade jag även min Ph9 flaska som ser till att jag får bästa tänkbara vattnet!

image

Efter att få i oss mat bar det av till hotellet för att sakta men säkert göra oss iordning inför natten.

Tävlingsdagen:
Vi alla fick sova ut för att sedan njuta av en enkel frukost på hotellet. Därefter kunde vi i lugn och ro förbereda oss inför loppet samt vila lite innan. Loppet startade inte förrens 14.00. Om jag får säga det själv är det lite för sent men det gick.

image

Här är vi påväg till starten med bestämda steg.

image

Här tillsammans med resten av gänget från fever gym som skulle springa. Vi alla är styrketräningskompisar och kämpar även där tillsammans.

image

Står och väntar in nedräkningen samtidigt som vi får lite info av tävlings arrangören.

image

Startskottet går och det är dags för alla att dra iväg. En del av löparna sprang 1, 2,3 eller 6timmars.Och alla som hade anmält sig kom.

image

Emil och jag krigade sida vid sida länge.

image

Blåsten var tuff denna lördan och den tog rejält. Varje gång jag försökte trycka på kändes det som att någon drog tillbaka mig. Men jag är så otroligt glad över att jag lyckades vinna över vinden och inte störa mig på det särskilt mycket. Bra mental träning. Och när det var ca 55 min kvar la jag en rejäl spya men lyckades trots allt kötta på rätt bra sista varvet.

image

Emil han är en maskin. Han slog pers och vann Motionsklassen. Han är lite av min nya idol och jag kan stolt säga att han är min styrketränings buddy☺. Leendet ni ser på bilden..det hade han i stort sett under hela loppet.Härligt tycker jag.

Lindesberg var ingen jättelätt bana och det var inte den lättaste fighten i helgen. Men jag åkte dit med rätt inställning och övervann rätt mycket den dan. Fick mycket mental träning, fick samlat lite mil och fick mig ännu ett långpass. Älskar det..känslan när man vunnit över något som man annars kan störa på sig rätt mycket. Motvind och jag brukar bli ovänner rätt snabbt annars.

image

image

När stoppskottet gick och jag stannade upp kom alla känslor på en gång. Jag var så glad över att jag höll igång under alla timmar, att jag hade så fina människor som supportade mig..så mycket kärlek. Ja, allt blir så känslosamt och det är svårt att sätta ord på känslan man har efter man fullföljt ett lopp.

image

Efter att ha samlat mig lite fick jag ta bild med Emil och Marika.

Miguel som debuterade låg och spydde i närheten och kunde därför inte va med på bilden. Hans mage crashade efter 3 timmar och den lät då inte honom behålla någon energi. Dessutom spydde han stup i kvarten. Jag om någon vet precis vad han fick genomlida. Men trots det knallade han runt resterande timmar och fullföljde loppet. Ännu en fighter från fever gym!

image

Vi hade bästa tänkbara personen vid sidan av banan som såg till att vi gjorde det vi skulle. Det är så otroligt betydelsefullt att ha rätt människor vid sidan av banan. Vi kunde inte haft det bättre.

image

Alla som hejar, som ser till att man går framåt som pushar och peppar och som tror på en. Ni är alla en del av framgången.

image

Trots att jag var rätt illamående lyckades min glädje skina igenom. Bräckte det gamla banrekordet med 10km och lyckades placera mig som första dam och framförallt lyckades jag njuta och vinna fighten mot blåsten och allt annat. Med mig fick jag nya erfarenheter, ny glädje och nya minnen.

image

Massa fina priser fick jag ta emot.

image

Detta är nog en utav de mest speciella priserna jag fått och som jag med glädje adderar till prishyllan.
Läcker och maffig diamant.

image

En läcker och maffig Diamant

Kropp och knopp mådde och mår bra efter tävlingen. Inga direkta känningar och ingen träningsvärk efteråt heller. Styrketräning is the shit;)
Men illamåendet höll sig kvar ett tag. Men det är ingen nyhet utan jag är van. Det är bara att vänta in och låta magen säga till när den är redo att ta emot lite mat.  Senare mot kvällen piggnade Miguel till och våra magar bestämde sig för att låta oss få i oss lite mat. Sagt och gjort. Vi gick upp och mumsade i oss lite pizza.

image

image

Det satt fint kan jag säga. Vi båda var grymt hungriga och superpigga. Men 4 på natten fick lydligt lyssna på coachens råd och lägga oss en stund för att vi skulle orka med hemresan några timmar senare.

image

Tack Lindesberg, arrangörer, medlöpare, publik , vänner sponsorer och familj för all support.

Nu siktar jag vidare mot mitt nästa mål som blir Skövde 24-timmars. Vi har lite saker vi måste reda ut min vän 24-timmars och jag!

Postat med WordPress för Android

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *