Live Tv och Live resultat.

Godmorgon allihopa!
Frukosten är intagen och jag befinner mig uppe på rummet och fixar det sista.

image

Frukosten var väldigt inbjudande. Men nerverna tillåter mig inte att äta så mycket och dessutom kan jag inte direkt ladda särskilt mycket inför loppet.

image
Nu ska jag finslipa det sista och smörja in mig med vaselin sätta på mig lindor och skor. Sedan bär det av mot det jag sett så mycket fram emot. Jag är tillbaka ur dimman imorgon någon gång! Tills dess önskar jag alla andra löpare lycka till och håller tummarna för oss alla. Tack för allas stöd och Tack till er alla som sänder en tanke till mig.

Här nedanför finner ni lite länkar:

För alla därhemma som har en stund över och på ett eller annat sätt är intresserade så finner ni här nedanför två länkar där ni kan följa alla löpare på. En för Live tv och en för resultaten. Den med resultaten uppdateras vart 5:e minut.

Länk till LIVE TV

Länk för resultat

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *