NOA Relaxation

NOA Relaxation är en dryck med naturliga örter som bidrar till minskad stress och ökat fokus . Smakerna är Fläder & Rabarber & Blåbär & Björksav.

Flaskorna kommer i en liten lyxig box och jag tycker flaskorna känns lika lyxiga.
image
image

Det speciella med NOA är att den är så naturlig och ren och det känns när man dricker den. Man känner att man dricker något som är bra för kropp och själ och den känslan gillar jag. Samtidigt så har de lyckats ta fram en fräsch dricka som vi kan svalka oss med under alla timmar på dygnet då den är koffeinfri.

Jag personligen har testat den innan ett hårt benpass, efter en dag fylld med stress och nervositet samt efter ett löppass.
Det har funkat utmärkt för mig. Det både svalkar ,smakar gott och fräscht. Samtidigt som jag känt att jag blir fokuserad men avslappnad på ett bra sätt( alltså inte seg eller dåsig på något sätt). Under benpasset kände jag av den fokuserade känslan. Jag kände mig stark, jag befann mig där och tankarna var samlade. Jag gjorde då också ett utav mina bättre benpass!

image

En dryck man lätt kan bli beroende av med goda fräscha smaker som hjälper oss lite på traven med att hitta lite lugnet, som vi ibland glömmer bort mitt i all stress.

Tummen upp för NOA som tagit fram denna dryck som vi kan ta del av alla timmar på dygnet utan problem och som både är bra för kropp och knopp.

För er som vill testa så säljs drycken på Espresso house (här i varberg finns den i gallerian)

Jag personligen lär fortsätta fylla kylen med denna dryck, kan vara så att jag blir lite beroende;)
image

Har du inte testat…Gör det!
För er som är intresserade av innehållet så ser de ut såhär:
image
image
För mer information besök deras hemsida HÄR

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *