On the Road again!

Först vill jag säga Tack till Ezy som fixat min nya hemsida och pimpat upp den ordentligt. Här kommer ni nu kunna följa mig i allt jag gör.

image

Happy face med packningen som får hänga med till Oslo.

Men precis som rubriken lyder så är jag on the road again. Denna gången är jag påväg till Oslo då jag imorgon ska ge mig in i dimman och springa årets sista lopp Bislett 24h indoor challenge.

Jag är sammanbiten nu, nervös och känslomässig. Alltså är allt är i sin ordning. Det är precis som det brukar vara inför ett lopp där jag brular gå  inför helhjärtat.

Jag är förberedd på allt, det är mycket  som kan gå fel, men jag är beredd att ta mig igenom det. Jag är där för att fightas med mig själv besegra mina svagheter och komma ur denna resan starkare.

Vad kan gå fel..allt kan gå fel..men mycket kan gå rätt eller så får man lite av allt. Det är tjusningen med ett 24-h lopp. Utmaningarna, påfrestningarna,smärtan, demonerna allt.
Det är inte lätt, men hade det varit lätt så hade alla gjort det. 

Det blir mitt första 24-h inomhus det blir mitt första 24-h utomlands och mitt första 24-h utan en av mina viktigaste pusselbitar. Personen som stått där för mig i vått och torrt han som trott på mig och hjälpt mig att nå mina framgångar. Men någon gång måste vara första gången och det blir denna gången.

image

Från Stockholm Ultra 2014 då jag slog pers med ca 19min

Jag har bestämt mig för att åka dit gå in i mig själv och göra MIN resa. Jag ska ta till mig orden som en nära vän skrev till mig – Fokusera på varje steg, andetag och och njut av resans gång!

I stunden känns allting overkligt, jag kan inte förstå att jag imorgon kommer stå där kl. 10.00.  Det är en obeskrivlig längtan som bara vi löpare kan förstå tror jag. Nu ska jag försöka att inte tänka utan bara vara i nuet.
Jag skall försöka uppdatera er därhemma så gott jag kan.

Och om ni klickar in här lite senare så kommer jag lägga upp en länk för Live tv samt för live resultaten som kommer uppdateras var 5:e minut under loppets gång.

image

Igår gick ja runt hemma som en virrig höna packade, laddade mentalt,packade lite till osv.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *